Számítástechnika bolt - Információ

Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00
Telefon: +36 (46) 413-347, 505 450, 505 451
Fax: +36 (46) 505 451
kellemes környezetben, ingyenes parkolóhellyel várjuk kedves partnereinket :
Miért érdemes cégünket választania?


Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF
Távszerződés
A cégünk munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A vevő és a szállító között elektronikusan kötött Távszerződés további feltételei.
A házhozszállításról
Garancia
Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba. A garancia időtartama termékenként más és más lehet, ezt a termék neve mellett jeleztük. Amennyiben a termék garanciális időn belül, üzemszerű használat mellett meghibásodik, úgy a hiba elhárítására az ország egész területén a gyártók által kijelölt szervizek és szakszervizünk által biztosított szerviz háttér áll rendelkezésre. Törvény: Jótállás, szavatosság, hibás teljesítés ...
A jótállást kizáró tényezők
Kérjük, tekintse meg a gyártók pixel hiba szabályzatait!, mert sajnos sok esetben nem minősül hibásnak a termék, így nem vonatkozik rá a garancia sem, ha kevesebb a hibás pixel, mint a szabályzatban foglaltatik! Vásárlás előtt érdemes, mint szempontot, ezt is figyelembe vennie: Notebook és LCD-monitor pixelhiba-irányelve ( pixel hiba szabályzat ) A számlán, vagy az azonosító címkéken történő bármely szabálytalan javítás, törlés, átírás vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállás érvénytelenségét vonja maga után. Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha a meghibásodás az alábbi okok miatt következik be: Nem rendeltetésszerű használatból eredő kár, amely lehet baleset, szerencsétlenség, helytelen tárolás, nem megfelelő üzemeltetés, rongálás, külső beavatkozás. Erős napsugárzás, nedvesség, elemi kár (villámcsapás, túlfeszültség) vagy bármilyen mechanikus sérülés miatt bekövetkezett károsodás. Illetéktelen szerviz, illetve magánszemély beavatkozása által okozott károsodás. A termékek szakszerűtlen kezelése a jótállás elvesztésével jár!
A megrendelés lemondása ( Visszavásárlási garancia )
A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
Kérjük, tekintse meg a vásárlásra vonatkozó törvényt : 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről. A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen a Web Bolt ügyfélszolgálatán Sales@klickcomp.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Online vásárlás esetén a vásárlónak a jogszabályi keretek között jogában áll 14 napon belül a vásárlástól elállni, amennyiben a terméket még nem vette használatba (sérülésmentes, és a terméken még preinstall található - lásd a szerzői jogi védelem alatt álló termékekre vonatkozó bekezdést ). A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállási jog indoklás (külön magyarázat) nélkül gyakorolható. Az írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül! A Számítástechnika bolt kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik, vagyis az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogysztó viseli. A Számítástechnika bolt követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Számítástechnika bolt kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 14 napon belül hiánytalanul visszautalja. Megrendelés lemondásnak minősül az is, ha a megrendelő a megrendeléstől számított 14 napon belül a megrendelés értékét nem fizeti ki. Érvényes és a megrendelőre nézve kötelező erejű megrendelésnek minősül minden olyan irat, amin a megrendelő cég neve és bármely képviselőjének vagy alkalmazottjának aláírása szerepel!

A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Például: Hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányára vonatkozóan, ha a csomagolást felbontotta. Amennyiben ezekről a felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni olyan áru vásárlása, illetve szolgáltatás igénybevétele esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ.
Panaszkezelés
A Vevő szóban és írásban is egyaránt előadhatja panaszát. Szóbeli panaszát azonnal megvizsgáljuk és –lehetőség szerint- orvosoljuk. Amennyiben a Vevő nem ért egyet a megoldással, a jegyzőkönyv felvételére kerül a sor. Írásban tett panaszát 30 napon belül, kivizsgáljuk és írásban megválaszoljuk. A panasz elutasítása esetén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testülethez fordulhat panaszával.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület elérhetőségei:
Személyesen: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Tel.: (46) 501-091, 501-870
E-mail: kalna.zsuzsa[kukac]bokik.hu
A felelősség korlátozása
A Web Boltban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Számítástechnika bolt semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elvesztése.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Web Bolt akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél, adat elvesztése- függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a Web Bolthoz való kapcsolódásáért és a vásárlásért. A Klick Computer Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

Ajánlataink csak a készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A Web Bolt oldalain lévő esetleges hibákért elnézését kérjük, de felelősséget nem vállalunk. Mindent elkövetünk, hogy megjelenített információ helyes legyen, de az adatfeltöltési hibákért - úgymint ár és műszaki specifikáció - nem vállalunk felelősséget. A Számítástechnika bolt nem garantálja, hogy a Web Bolt oldalain található anyagok pontosak és teljesek. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek. A Számítástechnika bolt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen Oldalakon található anyagokat vagy a bennük megjelenő termékeket és árakat.

Bízunk benne, a feltáruló hatalmas áruválaszték, és ezek könnyű elérhetősége Önök számára is kellemes élmény lesz. Nagy gondot fordítunk arra, hogy minél egyszerűbben és minél szélesebb választékban tudjanak vásárolni a Web Boltunkban!
Üzemeltető cég és szerviz adatai:
 • Klick Computer Hungary Kft.
 • Ügyfélszolgálat: 3530 Miskolc, Meggyesalja u. 93.
 • Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fsz. 4. (Nincs Ügyfélszolgálat!)
 • Tel: +36 46 413-347, +36 46 505-450 Fax: +36 46 505 451
 • E-mail: Sales@klickcomp.hu
 • Adószám: 24922856-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-09-189522 - Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
 • A Web Bolt üzemeltetésért felelős személy neve: Ádám Gábor
 • Tárhely szolgáltatója a Klick Computer Hungary Kft.
Árlista, vásárlás
Számítástechnika bolt Miskolc
Számítástechnikai eszközök széles kínálata a számítástechnika boltban.
Számítástechnikai eszközök széles kínálata a számítástechnika boltban
Várjuk folyamatos akciókkal és kedvező árakkal.