NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RE
NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RETBruttó ár:  16 739 Ft

Model : 20044189

Szállítási díj: 2 000.- Ft


   Már NEM rendelhető! 2010.11.12 óta kínálatunkban NEM szereplő termék.
Kérjük, válasszon helyette aktuális ajánlatainkból.
NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RET : 20044189 fotó kicsi 0

NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RET : 20044189 fotó

NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RET / Vírusirtó / Kémprogramok elleni védelem / Botok elleni védelem / Norton Download Insight / Norton File Insight / Norton Threat Insight / Norton Impulzusszerű frissítések / Rootkitek elleni védelem / Sebezhetőség elleni védelem / Nortonreg; Insight Network / SONARreg; 2 viselkedés alapú védelem / Norton System Insight 20044189

Értékelések, vélemények


 Kérjük, írja meg véleményét!
Nincs még értékelés erről a számítástechnikai termékről.

Technikai Specifikáció, műszaki Info :


NORTON ANTIVIRUS 2010 HU 3 USER RET
Főbb technológiai jellemzők
* Vírusirtó
* Kémprogramok elleni védelem
* Botok elleni védelem
* ÚJDONSÁG! Norton Download Insight
* ÚJDONSÁG! Norton File Insight
* ÚJDONSÁG! Norton Threat Insight
* Norton Impulzusszerű frissítések
* Rootkitek elleni védelem
* Sebezhetőség elleni védelem
* ÚJDONSÁG! Norton™ Insight Network
* ÚJDONSÁG! SONAR™ 2 viselkedés alapú védelem
* ÚJDONSÁG! Norton System InsightFőbb előnyök

* ÚJDONSÁG! Egyértelmű teljesítmény- és fenyegetés-magyarázatokkal szolgál – A Download Insight, File Insight és Threat Insight nagyobb bepillantást enged a letöltött alkalmazásokra és fájlokra, mivel tudatja Önnel, honnan jöttek és hogyan hatnak a PC forrásaira és teljesítményére.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! Segít észlelni a vírusokat, kémprogramokat, botokat és egyéb fenyegetéseket – A proaktív védelem automatikusan eltávolítja a felismert fenyegetéseket, és segít megállítani az új támadásokat, mielőtt kárt okoznának.
* Az intelligens Norton Insight Network használatával a keresés gyorsabb, kevesebb, rövidebb– Valós idejű online intelligenciát használ, hogy csak a veszélyeztetett fájlokat azonosítsa és keresse. Így a felhasználó több időt tölthet a számítógép használatával, és kevesebbet a vizsgálatokra való várakozással.


Funkciók

Intelligens fenyegetésvédelem

* ÚJDONSÁG! Elemzi a letöltéseket, fájlokat és alkalmazásokat, és tájékoztatja, hogy megbízhat-e bennük, mielőtt telepíti és használja azokat.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! A Norton védelmi rendszer többréteges biztonságot használ, melyek együtt dolgoznak, hogy segítsék a támadások proaktív blokkolását, illetve észrevegyék és eltávolítsák azokat a fenyegetéseket, melyeket a hagyományos víruskeresők egyedül nem tudnak megállítani.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! A sebezhetőség-védelem a biztonsági réseket védi az operációs rendszerében, az alkalmazásokban, böngészőkben és böngésző beépülő moduljaiban.

* TOVÁBBFEJLESZTVE! Felismeri és törli még a legnehezebben megtalálható böngészőcookie-kat.
* TOVÁBBFEJLESZTVE! A Norton rendszerindító helyreállító eszköz kijavítja, tárolja és biztonságosan elindítja a fertőzött, nem indítható számítógépeket.
* Automatikusan megvizsgálja az e-maileket és az azonnali üzeneteket, hogy tartalmaznak-e fenyegetéseket.
* Megkeresi és kiküszöböli a botokat, hogy segítsen megakadályozni a hackerek hozzáférését a számítógépéhez.
* A behatolásmegelőzési technológiákat úgy tervezték, hogy megakadályozzák a gyorsan terjedő internetes férgek bejutását a számítógépébe.

Sebességre fejlesztve

* TOVÁBBFEJLESZTVE! Bizonyítottan a leggyorsabb, legkönnyebb vírusirtó megoldás olyan védelemhez, mely minimálisra csökkenti a teljesítményre gyakorolt hatásokat és félbeszakításokat.*
* TOVÁBBFEJLESZTVE! A Norton Insight csak a veszélyben lévő fájlokat vizsgálja, a kapható termékek közül a legrövidebb és leggyorsabb vizsgálatok segítségével.*
* A többi vírusirtó-megoldáshoz képest kevesebb memóriát használ.*

Ellenáll a mai villámgyors támadásoknak.

* ÚJDONSÁG! A Norton Insight Network a Symantec globális biztonsági hálózatát használja a legújabb fenyegetések elleni valós idejű, proaktív védelemhez.
* ÚJDONSÁG! A SONAR™ 2 (Symantec Online Network for Advanced Response = Symantec online hálózat a speciális válaszokhoz) valós idejű online intelligenciát és proaktív megfigyelést használ az új fenyegetések észlelésében és megállításában való segítséghez.
* A Norton impulzusszerű frissítések gyors mini védelmi frissítéseket biztosítanak 5-15 percenként a legfrissebb fenyegetésekkel szembeni védelemhez.
* A Norton rendszerindító helyreállító eszköz mélyreható vizsgálatot és az erősen fertőzött számítógépek tisztítását biztosítja.

Információkkal szolgál a fenyegetésekről, letöltésekről és fájlokról.

* ÚJDONSÁG! A Norton Download Insight figyelmezteti a veszélyes letöltésekre, mielőtt telepíteni és használni kezdené azokat.
* ÚJDONSÁG! A Norton Threat Insight tájékoztatja, ha fenyegetést észlelt, hogy milyen műveleteket kíséreltek meg a fenyegetések a rendszerén, és hogyan küszöbölte ki a Norton AntiVirus a fenyegetéseket.
* ÚJDONSÁG! A Norton File Insight tájékoztatja Önt, honnan származnak a fájlok és alkalmazások, megbízhat-e bennük, és hatással lehetnek-e a számítógépe sebességére.
* Tájékoztatja Önt, mely alkalmazásfolyamatok futnak jelenleg a számítógépen, és ezek közül melyik biztonságos, és melyik van veszélyben.

Segít, hogy számítógépe teljes sebességgel működjön.

* ÚJDONSÁG! Segít a számítógép és az alkalmazás teljesítményét javítani és fenntartani.
* ÚJDONSÁG! Az automatikus és igény szerinti alkalmazásoptimalizálás javítja az alkalmazás teljesítményét.
* ÚJDONSÁG! A Norton System Insight áttekintéssel szolgál a számítógép aktuális eseményeiről, például a telepítésekről, letöltésekről, vizsgálatokról és észlelt fenyegetésekről, így láthatja, hogyan befolyásolhatják számítógépe teljesítményét.
* ÚJDONSÁG! A Norton System Insight erőforrás-használati grafikonja segít Önnek, hogy megállapítsa, mi okozza a számítógép lassulását.
* ÚJDONSÁG! Tudatja Önnel, hogyan befolyásolják a fájlok és alkalmazások rendszere teljesítményét, mivel figyeli a CPU- és memóriahasználatot a számítógépen.

Védelem minimális szétesés nélkül

* ÚJDONSÁG! Automatikusan késlelteti a termékfrissítéseket és egyéb feladatokat, ha TV-t néz vagy CD-t/DVD-t ír.
* ÚJDONSÁG! Az energiatakarékossági beállítások segítenek meghosszabbítani a hordozható számítógép akkumulátor élettartamát, mivel lekapcsolja a nagy energiafelhasználású tevékenységeket, amíg áram alá nem kerül a számítógép.
* Az intelligens ütemező csak akkor végez vizsgálatokat és egyéb feladatokat, amikor a számítógép használaton kívül van.
* Automatikusan néma üzemmódba (nincsenek riasztások, vizsgálatok vagy frissítések) kapcsol, amikor filmet néz vagy teljes képernyős módban játszik.

További jellemzők

* ÚJDONSÁG! A havi jelentések tájékoztatják, hogy mit tett a Norton AntiVirus az elmúlt hónapban az Ön és számítógépe védelme érdekében.
* Ingyenes, 24 órás, a hét minden napján elérhető támogatás telefonon, e-mailben, élő csevegéssel vagy online tudásbázissal.**(Megjegyzés: Az EMEA-országok esetében lásd az Ingyenes támogatás mátrixát, mivel az üzenetkezelés országonként változnak.)
* Automatikusan letölti a védelmi frissítéseket és új termékjellemzőket, amint elérhetőek a működési időszak közben.
* A Norton Automatikus megújítási szolgáltatásával éves előfizetése automatikusan megújítható a megszakítás nélküli védelemhez.Rendszerkövetelmények

Microsoft® Windows® XP (32 bites) 2-es vagy újabb javítócsomaggal, Home/Professional/Media Center kiadás
Microsoft Windows Vista (32 és 64 bites) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate
Microsoft Windows 7 (32 és 64 bites) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate
Minimális hardverkövetelmények

* 300 MHz vagy gyorsabb processzor
* 256 MB RAM (512 MB RAM szükséges a helyreállítási eszközhöz)
* 200 MB rendelkezésre álló merevlemez
* CD-ROM vagy DVD meghajtó (ha nem elektronikus letöltéssel telepíti)

POP3- és SMTP-kompatibilis levelezőprogramok levélvizsgálatainak támogatása
Böngészőtámogatás a Sebezhetőség védelem funkcióhoz

* Microsoft Internet Explorer® (32 bites) 6.0-s vagy újabb***
* Mozilla Firefox® 3.0-s vagy újabb***


Kelt: Miskolc, 2017. október 17.Hasonló árú termékek a számítástechnika boltban

ESETésnbsp;Smartésnbsp;Securityésreg;ésnbsp;v9ésnbsp;dobozos / ESETSS9 ésnbsp;
Bruttó ár :  16 675 Ft


ESET Smart Security v9 dobozos    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  16 777 Ft


Kaspersky Internet Security HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :2, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  16 396 Ft


Kaspersky Total Security HUN 2 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android;iOS;Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :5, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  20 498 Ft


Kaspersky Total Security HUN 5 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

ESETésnbsp;Smartésnbsp;Securityésreg;ésnbsp;v9ésnbsp;dobozos / ESETSS9 ésnbsp;
Bruttó ár :  16 675 Ft


ESET Smart Security v9 dobozos    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :5, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  18 923 Ft


Kaspersky Total Security hosszabbítás HUN 5 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android;iOS;Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :5, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  20 498 Ft


Kaspersky Total Security HUN 5 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  16 777 Ft


Kaspersky Internet Security HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  21 565 Ft


Kaspersky Total Security HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :2, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  16 396 Ft


Kaspersky Total Security HUN 2 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

ESET Adatvédelmi SW NOD32 SMART SECURITY 1 USER, 1 év Box SZOFTVER / Biztonsági szoftver
Bruttó ár :  17 742 Ft


NOD32 SMART SECURITY ESET Adatvédelmi SW 1 USER, 1 év Box    Érdeklődjön

Platform :Windows; Android; iOS, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :3, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  21 577 Ft


Kaspersky Internet Security hosszabbítás HUN 3 Felhasználó 2 év online vírusirtó szoftver    Érdeklődjön

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  21 565 Ft


Kaspersky Total Security HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :5, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  18 923 Ft


Kaspersky Total Security hosszabbítás HUN 5 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

ESET Adatvédelmi SW NOD32 SMART SECURITY 1 USER, 1 év Box SZOFTVER / Biztonsági szoftver
Bruttó ár :  17 742 Ft


NOD32 SMART SECURITY ESET Adatvédelmi SW 1 USER, 1 év Box    Érdeklődjön

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  20 066 Ft


Kaspersky Total Security hosszabbítás HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Android; iOS; Windows, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :4, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  20 066 Ft


Kaspersky Total Security hosszabbítás HUN 4 Felhasználó 1 év online vírusirtó szoftver    Rendelhető

Platform :Windows; Android; iOS, Nyelv :Magyar, Felhasználók/gépek száma :3, Rendszer jellemző :32/64 bit, Felhasználói terület :Otthoni - Kisvállalati, Licenc forma :E-licenc
Bruttó ár :  21 577 Ft


Kaspersky Internet Security hosszabbítás HUN 3 Felhasználó 2 év online vírusirtó szoftver    Érdeklődjön

Árlista, vásárlás
Számítástechnika bolt Miskolc

Számítástechnikai eszközök széles kínálata a számítástechnika boltban.

Várjuk folyamatos akciókkal és kedvező árakkal.
Számítástechnikai eszközök széles kínálata a számítástechnika boltban
Számítástechnikai alkatrészek, konfigurációk, notebookok, nyomatók és kiegészítők széles választéka. Számítástechnikai szaküzlet Miskolc és web-bolt.